Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Mail wordt toch direct verzonden met Outlook Express

Anoniem
peterkramer
6 antwoorden
 • Hoewel ik bij optiesd "direct verzenden" niet aangevinkt heb:
  [img:a3f6bf09f1]http://i55.tinypic.com/105zgcm.jpg[/img:a3f6bf09f1]
  gaat de email toch wel direct weg als ik 'm in de map "verzenden"plaats. In zoverre lastig dat ik bijvoorbeeld de lijst van geadresseerden (van een groepsadres met name) niet meer kan corrigeren. Moet ik ergens anders nog iets aan- of uitvinken?
 • Deze optie werkt(e) alleen in kombinatie met het "ouderwetse inbellen" met een 56K6 of ISDN modem, zodat deze niet (gelijk) ging inbellen als je de eerste mail in de que had gezet.

  In de LAN situatie, de onafgemaakte cq nog niet gecontroleerde mail berichten niet adressen en in de concepten map opslaan.
 • Mooi dat ik na geruime tijd een antwoord krijg. Wat bedoel je met "In de LAN situatie, de onafgemaakte cq nog niet gecontroleerde mail berichten niet adressen en in de concepten map opslaan."
  met name het laatste deel van de zin is voor mij niet helemaal duidelijk: "niet adressen in de concepten map opslaan'. Bedoel je mèt adressen in de conceptenmap opslaan? met andere woorden is mijn vraag: wàt heb ik verkeerd aan- of uitgevinkt?
  fjs
 • Niiks verkeerd aangevinkt. Die optie werkt gewoon niet als je met een lan verbinding werkt (dus via een netwerkaart of wifi verbinding). Die functie is alleen beschikbaar als je de mail zou versturen via een ouderwets inbel modem.

  Als je dus een mail schrijft, maar deze nog niet wilt versturen, dan nog geen ontvangers selecteren (dus niets in "aan"zetten) en dan dan via bestand en kopieren de mail in concepts, cq drafts opslaan. Het orgineel klik je daarna weg.

  Na een latere controle van de mail of extra toevoegingen, die je dan via drafts weer hebt opgeroepen en gecontroleerd, ontvangers selecteren en verzenden.
 • duidelijk, dank je wel. FJS
 • p.s. Lastig is wel als je een ontvangen mail wilt beantwoorden: dan staat/staan de emailadressen van de geadresseerden er al in.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.