Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Udate IE 8 naar IE 9

Anoniem
None
2 antwoorden
 • De titel van dit bericht zegt het al min of meer. Ik heb Windows 7 met tot voor kort Internet Explorer 8. Heel recentelijk kreeg ik bij de regelmatige updateberichten de melding dat IE 9 beschikbaar was. Heb dit toegestaan. Beetje andere layout waar ik wel tevreden mee ben, anders merk ik niet zo veel verschil. Maar mijn vraag is deze:

  Ik heb altijd begrepen, corrigeer me als ik me vergis, dat Outlook Express een ingbouwd attribuut is van Internet Explorer. Althans van de bij de Windows-versie passende uitvoering.
  Nu wil het geval dat mijn vrouw haar PC nog draait op XP, met IE 8. Daar zit ook gewoon nog Outlook Express op. Zij zit uiteraard te hooi en te gras ook wel eens achter mijn PC, en daar moet ze zich "behelpen" met Windows Live Mail, omdat bij mij niet meer Outlook Express geleverd is. Voor mij hoegenaamd geen probleem, maar zij heeft toch een voorkeur voor Outlook Express.
  Goed, geen discussie daar over.

  Wat ik mij nu afvraag is dit: Vroeg of laat verwacht ik bij haar ook de melding van die update naar IE 9. Maar als dit dan definitief het einde van Outlook Express gaat betekenen, dan is het voor haar gewoon verstandig om hier voorlopig van af te zien. Afgezien van een t.z.t. eventuele nieuwe PC waar ze toch aan dit idee zal moeten wennen.

  Heel verhaal, maar de kardinale vraag is of ze met deze update toch gewoon Outlook Express houdt.
 • Oulook express is onafhankelijk van internet explorer. Voor xp zal versie 9 van IE nooit verschijnen, daar houdt het bij 8 op. Ze hoeft zich wat dat betreft niet druk te maken. Je kunt ook eens kijken naar thunderbird. Dat lijkt wat meer op outlook express. Draait zonder problemen op zowel xp als 7, en kan ook van live mail en outlook express de mail importeren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.