Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

eigenschappen van Outlook (2003)

Anoniem
None
10 antwoorden
 • Hoewel ik probeerde op mijn W 7 Thunderbird te installeren ben ik toch uitgekomen op Outlook als emailprogramma. Voorheen kon ik in Outlook Express keurig via eigenschappen een afdruk maken van mede-geadresseerden om zodoende die adressen te bewaren / te controleren. Bij Outlook heb ik deze mogelijkheid niet gevonden: eigenschappen van een mail geeft één tabblad "algemeen", maar niet de verdere gewenste informatie. Ook (doen alsof) ik de mail wil doorsturen aan alle geadresseerden gaat niet met Outlook; met O.E.kon je alle adressen dan selecteren en plakken en afdrukken. Weet iemand of er toch een mogelijkheid is?
 • Ik neem aan Outlook 2003 en niet Outlook Express, dat is wat anders.

  In Outlook 2003,

  rechtsklik op de E-mail, in ongeopende toestand, het menu geeft dan onderaan Opties en hier kun je doorsturen naar Contactpersonen.
 • ja, inderdaad: ik had voorheen O.E. in XP en nu Outlook in W7. Dank voor de aanwijzing, met die R klik op een ongeopende mail kan je inderdaad nog wat gegevens ophoesten en eventueel bekijken, en dat wist ik niet.FJS
 • Leuk om te weten dat je Outlook2003 op Win7 hebt kunnen zetten.

  Nog problemen daarmee??
  Ik wil zelf ook over naar Win7 en Outlook2003 erop zetten??
 • Vóór dat ik W 7 (op dezelfde pc) instaleerde heb ik al wat geoefend, o.a. door op die pc Livemail, of Outlook, of Tunderbird te installeren, dus nog op dezelfde pc, en dan op een USB opslaan maar hoe en of een nieuwe W 7 dat pakt blijft onzeker.. En dan vooral het adresboek en eventueel de mappen zoveel mogelijk bewaren. Probleem is dat na een schone W 7 install er op die pc niets meer staat en er dus niks te importeren valt. Ik heb dus adresboeken op allerlei manieren opgeslagen; om de emailmappen heb ik me niet meer bekommerd (die zijn wel vaker weg geraakt…) Tenzij je die ook slim opslaat op e.o.a. manier.
  Probleem is ook als je niet consequent voor- en achternamen van je email op dezelfde wijze opgeslagen hebt, dan wordt het een puinhoop naar Outlook adresboek. Achteraf heb ik nog veel handmatig moeten invoeren (van afgedrukte lijsten).
  Ik weet dat het sneller en anders had moeten kunnen, maar ik kwam er niet goed uit. Ik denk dat de echte experts je beter kunnen helpen.
  (waarom ik W 7 wilde: de nieuwe versie van Lightroom werd niet meer ondersteund op XP…)
 • Zolang het maar wel gaat om Outlook 2003 met Service Pack 3 http://www.microsoft.com/windows/compatibility/windows-7/nl-nl/Search.aspx?l=nl-nl&type=Software&s=Outlook%202003 En in gedachte houd dat deze net zoals Windows XP SP3, beveiligingsupdates ontvangt tot 8 april 2014 http://support.microsoft.com/lifecycle/?p1=2520
 • Dat is mooi Jolo, maar ik heb een schijf waar o.a Office 2003 opstaat met Outlook 2003, deze is natuurlijk geladen op mijn PC en heeft dus alle updates.

  Als ik nu echter naar een nieuwe schone PC met Win7 erop ga, dan wil ik die Office 2003 etc. laden op de nieuwe PC.

  En daarna weer de updates downloaden. Lukt dit, of accepteert Win7 de originele schijf niet.?
 • ik heb wel eens op verzoek een nieuwe w7 pc voorzien van office 2003.
  weet niet of er een conflict in zit mbt 32 of 64-bit.
  maar waarom niet gewoon die cd ingestoken en geppogd 2003 te installeren?
 • Of je Office 2003 zonder Service Pack probleemloos kan installeren in Windows 7, durf ik niet met zekerheid te zeggen. Als dat een foutmelding oplevert, zou je slipstreamen van SP3 kunnen overwegen. Voor info daarover check deze Step-by-Step Guide to Slipstream Office and SP3.
 • Win7 is er nog niet, en Thanks Jolo voor de tip van het slipstreamen. gaan we zeker proberen tzt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.