Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Email ontvangen van de buren lukt niet

Anoniem
None
4 antwoorden
  • Windows 7, Thunderbird, UPC. Ik kan wel sturen naar de buren, ze kunnen ook terugsturen, staat in verzonden, maar komt niet binnen bij mij. Ook niet in de webmail. Verder werkt alles bij mij en de buren perfect op de computer. Dus alle mail werkt perfect, alleen ontvang ik geen mail van de buren, al is het maar een simpele test.
  • Eerste gedachte is dat de verstuurde mail, door de buren, als spam wordt gezien en dus direct wordt verwijdert. In je upc instellingen kun je aangeven hoe hoog het nivo van het spamfilter moet zijn.
  • Zat ik onder andere ook aan te denken. Maar daarnaast ook aan iets wat ik ooit zelf in een wat overijverige bui had ingesteld toen ik nog last had van veel spam. Met berichtregels bepaalde woorden geblokkeerd, o.a. het woord "[i:f0c751683c]secret[/i:f0c751683c]" wat heel frequent in de titel van spamberichten voorkwam. Geen last meer van dus, de maatregel werkte vlekkeloos. Dacht ik, want gedurende een poosje ontving ik nooit meer een mail gericht aan de [u:f0c751683c][b:f0c751683c][i:f0c751683c]secret[/i:f0c751683c][/b:f0c751683c][/u:f0c751683c]aris van een vereniging welke functie ik tijdelijk had.
    Het is maar een tip, zou het kunnen dat met de instellingen van het spamfilter zoiets speelt?
  • zal wel niet, maar toch: is je retouradres in jouw eigen mail (naar de buren) wel correct….?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.