Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Kan geen nieuwe bijlagen invoegen in een bericht

Anoniem
derkdejong
3 antwoorden
 • Ik gebruik Outlook Expres 6 en Windows XP.

  Wilde een mail verzenden en daarin een bijlage invoegen
  De bewuste bijlage blijkt met de optie Bijlage niet te vinden. Wel staan er oudere bestanden, die ooit eerder zijn bijgevoegd in een bericht.

  Als ik in Verkenner kijk, dan staan de juiste bestanden wel in de betreffende mappen.
  Het lijkt erop, alsof Outlook de eerdere ingevoegde bijlages vasthoudt en niet ververst, als ik het zou moeten omschrijven.

  Iemand enig idee, wat het probleem is.

  het ligt niet aan de betreffende bestanden, als ik dit middels mijn Gmail wil doen, dan zijn deze bestanden gewoon in te voegen.
 • als je in oe - niieuw bericht kiest voor invoegen bijlage krijg je inderdaad een verkennerachtig venstertje te zien van de map waar jij de laatste keer een bijlage uit selecteerde.
  bovenin dat venstertje, naar het "zoeken in" vlak, kun je met het driehoekje toch naar een andere map bladeren, net alsof je in de verkenner bezig bent?
 • Derk dank voor je reactie, maar als het zo eenvoudig lag, dan was ik er wel uitgekomen.

  Maar in het zoekvenster dat zich opent, als je op bijlage klikt, blijken oude bestanden te staan, zelfs bestanden, die in verkenner daadwerkelijk zijn gewist. En recent toegevoegde bestanden vind je niet terug.
  In verkenner zelf is alles goed en als ik een Gmail bericht opstel en een bestand wil invoegen, dan gaat dat probleemloos.
  Het lijkt erop, dat in OE bepaalde instellingen niet ververst worden, als dat al het geval zou moeten zijn.

  Ik heb nu in het zoekvenster de al eerder in verkenner gewiste bestanden nog eens gewist, re muisklik, en een nieuw bestand in een andere map opgeslagen en dan is dat nieuwe bestand wel te vinden en dus ook als bijlage in te voegen.
  Ook kan ik bijv een Word bestand zelf verzenden door de optie verzenden per email, maar dat wordt minder praktisch, als je meerdere bestanden wilt versturen. Dan ben je per bestand een email nodig.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord