Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

kan groepsadres bij Outlook niet inspecteren

Anoniem
f.j.stols
7 antwoorden
 • Als ik met Outlook (2003)in Windows 7 mail naar een groep wil versturen kan ik daar vóór de verzending geen wijziging in het geadresseerden-bestandje meer in aanbrengen. Bijvoorbeeld 1 adres er uit halen. Bij Outlook Express kwamen àlle geadresseerden in de adresbalk terecht: wel zo makkelijk. R klik op de geadresseerdenbalk helpt evenmin. Is er een slimme truc?
 • Het ziet er nar uit dat dit sub-forum weinig bezocht wordt, gezien het aantal lezers en het aantal nieuwe items sinds mijn eerste post. Tòch lijkt het mij dat er Outlook-gebruikers zijn die een advies kunnen geven op mijn vraag.
 • ik gebruik geen outlook…
  wel al sinds de oertijd oe, en als ik daarin een groep selecteer voor toezending, komt de groepsnaam in de "adresbalk", en echt niet de afzonderlijke leden van de groep, en dat was dacht ik altijd zo…
  wellicht een kwestie van "vroeger was alles beter", frans …..?
 • Hallo DerkJan,
  sinds mijn overstap naar W 7(zelf gedaan) moest ik afscheid nemen van OE. Voor die overstap uitvoerig uitgeprobeerd welk email programma ik zou nemen. Uiteindelijk besloten tot Outlook. Ik hoor van ervaren pc-gebruikers dat Thunderbird, Livemail e.d. ook zo hun nadelen hebben. In OE kon je vóór verzending wel degelijk nagaan wie er in zo'n groepsmail stonden en wijzigingen aanbrengen. Dàt mis ik nu zo af en toe. Maar misschien wel in Livemail of TB?
 • Bij The Bat kan ik de hele groep in en keer selecteren en deselecteren, maar kan van een groep ook een deel die ik kies toevoegen of weghalen. In dat geval komen de individuele adressen apart erin te staan (bijv in Aan: ) en kan ik er uithalen wat ik wil.
  Dus zeer flexibel een groep kiezen in zijn gheel of naar smaak.
  The Bat is een sober, niet gratis (maar dat is Outlook ook niet), mail programma, maar wel eer configureerbaar.
 • Ja, hartelijk dank voor jullie aanwijzingen. Of het nu voor mij echt de moeite waard is met (voor mij met veel moeite) over te stappen op een ander emailprogramma - vooral: adresboek - , dat is de vraag. Outlook had ik op een office-cd al járen op de plank liggen, dus je kan wel zeggen gratis. Mijn vraag was òf het mogelijk is inzage te krijgen in samenstelling groepsadres vóór verzending, kennelijk niet dus. Daar zal ik dan voorlopig in berusten.
 • OE draaien in XP mode?
  http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/install-and-use-windows-xp-mode-in-windows-7

  zie ook:
  http://www.oehelp.com/OEnWin7.aspx

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.