Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Mail opslaan op harde schijf

Anoniem
SurfDude
7 antwoorden
 • Ik gebruik (nog) Microsoft Outlook en heb daarin een mapje gemaakt waarin ik alle mailtjes van een bepaald persoon in bewaar. Nu wil ik die mailtjes overzetten (via diskette) naar een andere PC. Daartoe wil ik ze eerst opslaan op mijn harde schijf, maar omdat een heel aantal van die mailtjes hetzelfde onderwerp heeft, wordt er steeds gevraagd of het bestand vervangen moet worden. Uiteraard wil ik dat niet, maar dan wordt het desbetreffende bestand overgeslagen wat ook niet de bedoeling is.
  Weet iemand een oplossing hiervoor?

  Doei van Boei
 • 1 Dit hoort niet in dit forum
  2 Vraag is al honderden keren gesteld
  3 Toch maar ff helpen dan:
  Ga naar: C:WINDOWSApplication DataIdentities{231179BE-1F7B-4A86-BE9E-258381EECA57}MicrosoftOutlook Express

  en kopiëer daarvan de betreffende map.

  Dit geldt trouwens voor Outlook Express, dus misschien heb je hier niets aan.

 • 1 Sorry hoor!
  2 Sorry hoor!
  3 Bedankt!

  Doei van Boei
 • [quote:01e709baf6]
  Op 05-02-2002 13:28, schreef Boei:
  1 Sorry hoor!
  2 Sorry hoor!
  3 Bedankt!

  Doei van Boei

  [/quote:01e709baf6]
  4 Gebruikte je nou Oulook of Outlook Express?
 • Ik gebruik nu nog Microsoft Outlook. Dus het probleem is op zich nog niet verholpen. Maar (zoals ik vermeldde in een topic) heb ik op mijn nieuwe PC Outlook express. Ik zit nog te twijfelen of ik die houd of er ook Microsoft Outlook op zet.
  Maar die tip aangaande Outlook Express (punt 3) kan ik zeker ook gebruiken op mijn werk. Dus zodoende bedankt! Je weet dus niet of die tip op een één of andere manier ook werkt voor Microsoft Outlook?

  Doei van Boei


  PS. Wat betreft punt 1: Ik dacht: Mijn vraag betrof het communicatieprogramma Microsoft Outlook, vandaar dat ik hem hier gepost heb. Inderdaad had die beter in de categorie "Software Anders" geplaats moeten worden. Sorry daarvoor!

 • Ik heb hier geloof ik geen Outlook staan (oh, toch wel zie ik :grin:). Maar je kunt toch wel Bestand, Exporteren, Berichten doen? Of kan dat alleen in Outlook Express?
 • [quote:0ea6d92720]Op 06-02-2002 8:45, schreef Boei:
  Je weet dus niet of die tip op een één of andere manier ook werkt voor Microsoft Outlook? [/quote:0ea6d92720]

  Bij Microsoft Outlook moet je op zoek naar het bestand Outlook.pst. Dit is een verborgen bestand, dus die eerst zichtbaar maken en dan met de zoekfunctie dit bestand zoeken. Daarna dat bestand overzetten. Het kan wel enorm zijn, die van mij nadert de 1 GB……

  Dit ene bestand bevat wel alle mail en agenda en adressen en je hele leven. Dus eigenlijk valt die ene GB dan nog wel mee :grin:

  mvrgroet Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.