Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Behouden huidig e-mail adres bij nieuwe provider

Anoniem
Captain_Kansloos
2 antwoorden
  • HCCnet biedt een nieuwe vorm van internetten met korting aan, Surftijd. Max. 26% korting op telefoontikken, echter alleen tijdens de daluren tot een max. duur van 15 uur/maand, kosten: E.10/maand. Lijkt voordelig, maar is het niet. ZONnet biedt met Zon2 35% korting op alle uren analoog internetten aan voor E.5,=/maand. Hierdoor overweeg ik over te stappen van HCCnet naar ZONnet (Zon2).
    Mijn huidige e-mailadres bij HCCnet wil ik echter behouden. Ik blijf lid van de HCC, dus mijn account kan ik daar behouden. Mijn e-mail blijft daar dus binnenstromen. Echter als ik inbel bij ZONnet wil ik mijn e-mail dat op mijn HCCnet account binnenkomt direct van HCCnet binnenhalen, zonder apart bij HCCnet te hoeven inbellen. Ik weet dat dit mogelijk is, maar weet niet hoe ik dit (bij mijn nieuwe account bij ZONnet) moet instellen. Wie helpt mij aan de oplossing?
  • Je moet gewoon in Outlook of Outlook Express een account er bij maken van HCCnet. Je belt dan in via zonnet en dan kun je met Outlook (Express) gelijk al je accounts checken. Het invoeren van extra accounts gaat via Extra > Accounts.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.