Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

hotmail inlog probleem

Anoniem
kate
5 antwoorden
 • Ik heb sinds kort een probleem met inloggen bij hotmail. Ik krijg een vernieuwingspagina voor mijn neus en de mededeling dat de site niet beschikbaar is. Wat ik doe, ik kom er niet op. Moet ik iets anders instellen of ligt het er aan welke internet explorer ik heb? Wie kan mij helpen? Alvast bedankt.

  groet Kate
 • Tja, je zou de hotmail site bij de trusted sites van IE kunnen zetten. (Extra > Internet Opties > Beveiliging). Misschien dat het helpt, maar het is sowieso vreemd dat de Hotmail site het niet doet.
 • Dat heb ik ook regelmatig de laatste tijd, maar met een refresh kom ik er dan gewoon weer in. soms moet ik even vorige drukken en het nogmaals proberen, dan lukt het wel.

 • Het blijkt dat de server niet gevonden kan worden….moet er misschien een proxyserver ingesteld worden? Sjonnie, ik begrijp niet wat ik volgens jou moet doen…kun je het ff wat duidelijker uitleggen? Bedankt!

  groet Kate
 • Indien je bij zeelandnet zit moet je die cache server eens uit het lijstje van proxyservers halen.
  Heb ongeveer hetzelfde probleem gehad, inloggen ging bijna niet, en pagina's werden maar voor een klein stukje geladen enzo.

  Zeelandnet + vage cache server + Hotmail = drie keer niks.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.