Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

problemen met hotmail

Anoniem
jhbruger
6 antwoorden
 • Ik gebruik meerdere email servers op internet en ik heb alleenproblemen met hotmail Ik kan namelijk geen attachments up of downloaden en nu zelfs geen email berichten meer lezen. Hotmail zelf kom ik wel in maar als ik dan iets probeer te versturen ofzo dan gebeurt er niets. Weet iemand wat er aan de hanbd kan zijn?
 • Ik heb geen idee wat het is, maar een vriend van me vertelde me eergisteren precies hetzelfde. Hij kon niks meer in zijn account. Alleen de startpagina bekijken.
  Toen ik hier eens inlogde in zijn account werkte alles wel…
 • Welke internet provider heb je?

  Ik heb namelijk dezelfde problemen gehad met hotmail, maar dat lag toen aan Zeelandnet.
 • Ik heb zelf hetnet en win xp op de computer. Maar heb ik eerder geen problemen mee gehad
 • Ik heb een soortgelijk probleem. Hotmail benaderen via internet gaat goed. Maar via Outlook (Windows xp) krijg ik maar geen verbinding met hotmail. Hij blijft maar bezig met het controleren op nieuwe post.
  Als ik hett Hotmail-account verwijder, outlook opnieuw opstart en daarna weer het hotmail-account aanmaakt wordt er wel verbinding gelegd den wordt alle post wel gedownload. Als ik hierna outlook afsluit en weer opstart krijg ik weer hetzelfde probleem. Outlook blijft maar bezig met het controleren op nieuwe post.
 • bedankt het heeft ff geduurt. maar bedankt! Heb nu inmiddels chello em heb zowiso geen problemen meer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.