Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

e-mail met laptop en gsm in frankrijk

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Ik ga eind volgende week op vakantie en wil graag 1 of meerdere keren mbv een laptop met ingebouwd modem en gsm nokia 3330 mijn email lezen van een pop3account.

  Wie weet wat ik daar voor nodig heb en hoe ik dit het beste kan regelen?

  Alvast bedankt voor jullie reactie(s)

  Dulance
 • Je hebt daar een GSM met ingebouwd modem voor nodig (aan een ingebouwd modem in de laptop heb je niets in combinatie met een GSM). En aangezien die Nokia geen ingebouwd modem heeft, wordt het of snel een nieuwe telefoon kopen (met modem), of niet internetten…
 • Nou, dat is nu wat je noemt een goed, duidelijk en serieus antwoord. Bedankt daarvoor.

  Als ik logisch nadenk (kan ik geloof ik wel) dan heb ik dus alleen maar wat aan die laptop met ingebouwd modem in combinatie met een snoertje naar een vaste telefoonaansluiting.

  Dulance
 • [quote:bff96f8e0e]
  Op 15-05-2002 12:08 schreef dulance:
  Als ik logisch nadenk (kan ik geloof ik wel) dan heb ik dus alleen maar wat aan die laptop met ingebouwd modem in combinatie met een snoertje naar een vaste telefoonaansluiting.[/quote:bff96f8e0e]Klopt helemaal :wink:

  Heel misschien bestaan er wel convertors of zo voor modem-laptop -> GSM, maar die zullen dan waarschijnlijk duurder zijn dan een nieuwe GSM.
 • Ook al heb je de goede spullen dan nog kun je vanuit het buitenland [u:df93ceed79]niet [/u:df93ceed79]inbellen op een 06760 nummer.
  Weet Bill Gates, of iemand anders, of HCCNet ook nog een gewoon inbelpunt heeft?
  Zijn er misschien andere gratis ISP's die een vanuit het buitenland toegankelijk inbelnummer hebben?

  MVG
  Wim

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.