Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Overname domijnnaam

Anoniem
Monkyman
3 antwoorden
  • Kunt u mij vertellen hoe je te werk gaat bij overname van een domijnnaam? Ik heb tot nu toe een mondelinge afspraak met iemand van een internetbedrijfje wiens domijnnaam ik koop, hij stuurt mij de formulieren toe, en dan?… Waar moeten die formulieren naartoe? Is er nog een derde partij?, Hoe zit het met hosting? (ik zit nu bij upc 10 MB en angelfire gratis).

    Are YOU experienced?
  • wat is een domijnnaam? ;)
  • [quote:47c8a55b87="Monkyman"]Kunt u mij vertellen hoe je te werk gaat bij overname van een domijnnaam? Ik heb tot nu toe een mondelinge afspraak met iemand van een internetbedrijfje wiens domijnnaam ik koop, hij stuurt mij de formulieren toe, en dan?… Waar moeten die formulieren naartoe? Is er nog een derde partij?, Hoe zit het met hosting? (ik zit nu bij upc 10 MB en angelfire gratis).

    Are YOU experienced?[/quote:47c8a55b87]
    De domeinnaam moet nu aan een ander IP nummer worden gekoppeld. Dit moet via de registrar. Vraag bij degene van wie je de domei/ijnnaam koopt of hij zijn IP nummer wil veranderen in die van jou. Daarna kan je alle rechten en eigendomsrechten e.d. omzetten, maar dan loopt het domei/ijn in ieder geval al!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.