Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

probleem met meerdere mailboxen

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Planet biedt de mogelijkheid om naast je eigen mailbox extra mailboxen aan te maken, elk weer met 1 of meerdere aliassen. Ik heb 3 extra mailboxen en per mailbox 1 extra alias aangemaakt. Het lukt mij echter niet om deze mailboxen in afzonderlijke mailprogramma's (outlook, outlook express en pegasusmail) gescheiden van elkaar te laten werken.
  Binnen de verschillende mailprogramma's heb ik 1 account voor 1 mailbox aangemaakt. Soms werkt verzenden van een mail goed, soms het ontvangen.
  Weet iemand hoe dit wel zou kunnen werken? Ik verstuur mijn mail via een LAN met meerdere PC's met Mxstream via een router.
  Met vriendelijke groet
  Rien Struijk
 • Dus je hebt ook drie verschillende passwords voor elke mailbox als ik het goed begrijp?
 • Nee, mailboxen hangen onder hoofdmailbox met 1 password
 • Dus dan heb je volgens mij maar 1 mailbox. Daarom is het ook niet mogelijk om deze mails in aparte programma's te laten downloaden. Je download ze dan simpelweg allemaal. Je kan bijvoorbeeld wel in Outlook deze mails zo indelen dat ze in aparte mappen komen te staan. Dus sorteren op geadresseerde.
 • Solarize: je hebt helemaal gelijk. Dit is de enige mogelijkheid. Waarom heb je eigenlijk 3 verschillende mailapplicaties draaien dan?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.