Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

help: outlook 6 werkt niet

Anoniem
BrigitteW
5 antwoorden
 • heb sinds kort xp. verbinding met internet werkt prima, alleen als ik naar outlook 6 ga dan kan ik geen email verzenden of ontvangen. mijn adressen van chello (kabel) in pop en smtp staan goed. kan iemand mij helpen dit probleem op te lossen??????
 • je hebt pop3 en SMTP op ''mail'' gezet??

  ga naar ''extra'' in de balk bovenin, dan naar ''accounts'' en dan klik je op de tab '' e-mail'' daar staat je account. druk dan eens op ''eigenschappen''

  dit is de instelling die meestal standaard is:

  Tabblad: ''algemeen'':

  Typ de naam waarmee u naar deze servers wilt verwijzen:

  MAIL

  Tabblad: ''Servers''

  POP3: mail
  SMTP: mail

  accountnaam: je e-mail adres zonder @chello.nl
  password: ******

  mocht dit allemaal zo staan, kijk dan eens op de site van chello ofzo of ze ook een FAQ hebben over de instellingen van je internet/e-mail. ikzelf zit bij @home, en die hebben een duidelijke database waar je precies kan zien wat de juiste instellingen zijn..
 • ik heb gebeld met chello. die zeggen dat alles goed staat. het zou volgens hen een software fout zijn. maar internet werkt. wie kan mij helpen outlook express aan de gang te krijgen??????
 • Welke foutmelding krijg je precies?
 • wanneer ik naar post vak in ga blijft hij bezig met verifieren. outlook haalt dus geen post op. als ik post verzend doet outlook dat niet behalve als ik de volgende keer weer aanlog. weet jij wat het kan zijn????

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.