Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Hetnet e-mail/internet betalen.Ja of nee!

Anoniem
Bolivar
9 antwoorden
 • Ik heb een kabelverbinding/internet op Essent Home maar heb altijd @hetnet.nl gebruikt als e-mail adres. Nu heb ik na veel correspondentie met info@hetnet.nl geen juiste antwoord gekregen. Ik wil hetnet behouden omdat dit overal bekend is. Dit betekend betalen. Op zichzelf geen probleem. Waarom moet ik een nieuwe provider(Hetnet) nemen met inbel en al die troep om @hetnet te behouden.
  Vraag: @home.nl is deel van mijn abonnement. Kan ik hetnet negeren en gewoon home aanhouden als provider met @hetnet als e-mail adres zoals voorheen Hetnet was ? Ze praten nog steeds over tikken! Wie heeft hetzelfde ervaren en wat hebt u gedaan? :roll:
 • Als je stopt met @hetnet te betalen word na verloop van tijd je account afgesloten.
 • [quote:268de418b8="Bolivar"]Ik heb een kabelverbinding/internet op Essent Home maar heb altijd @hetnet.nl gebruikt als e-mail adres. Nu heb ik na veel correspondentie met info@hetnet.nl geen juiste antwoord gekregen. Ik wil hetnet behouden omdat dit overal bekend is. Dit betekend betalen. Op zichzelf geen probleem. Waarom moet ik een nieuwe provider(Hetnet) nemen met inbel en al die troep om @hetnet te behouden.
  Vraag: @home.nl is deel van mijn abonnement. Kan ik hetnet negeren en gewoon home aanhouden als provider met @hetnet als e-mail adres zoals voorheen Hetnet was ? Ze praten nog steeds over tikken! Wie heeft hetzelfde ervaren en wat hebt u gedaan? :roll:[/quote:268de418b8]


  uhmm maar waarom in hemelsnaam betalen voor alleen je e-mail adres? je kunt bij @home precies dezelfde e-mail krijgen als bij hetnet, alleen staat er dan niet mijnnaam@hetnet.nl maar mijnnaam@home.nl

  maar inderdaad je moet betalen voor de service van het net straks, dus wil je het e-mail adres ook gebruiken, dan zul je moeten betalen voor het abbonnement daar.

  Beetje zonde van het geld want aangezien je nu op kabel zit lijkt me het een beetje zonde om ook nog eens te moeten betalen voor een inbelverbinding/account/e-mail bij hetnet…

  dus ik zou hetNet wegschuifen en lekker gebruik maken van de mailservice van @home…
 • Dus om een kort verhaal lang te maken…
 • Dank aan jullie. Weg met Hetnet ,iedereen in de wereld vertellen dat Hetnet verledentijd is en geld kost .Snel e-mails verzenden voor nieuwe e-mail adres @home en ik ben een paar centjes rijker. Zijn er nog andere ervaringen met Hetnet,dan graag verder filosoferen. :lol:
 • Een basisabonnement bij hetnet kost 1,95 euro per maand, dan kun dat toch doen en je e-mail lezen via je kabelprovider? Dit kun je instellen in je e-mail programma.
  Doe ik al een tijdje met een chello kabelabo en wanadoo e-mail adres.
  Niemand die je verplicht om in te bellen. :wink:
 • nee, maar waarom 2 euro betalen voor alleen je e-mail adres terwijl het ook gratis kan, beetje dubbelzinnig of nie???
 • nee joh 2x12=24 euro

  dus 50 gulden voor een stome mail box
 • vaak is het goedkoper gewoone en domein te registreren met een mailserver ;)

  [dit was oa een reden om een domein aan te vragen]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.