Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Misbruik via Hotmail-adres

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Zonder in details te willen treden, heb ik een collega beloofd iets voor hem uit te zoeken.

  Het ziet ernaar uit dat zijn vrouw wordt lastig gevallen via een hotmail-adres. Via dat hotmail-adres is zij nl. aangemeld voor het een of ander. Bij navraag bleken de opgegeven personalia bijna, maar niet helemaal, te kloppen.

  Heeft iemand ervaring met het opvragen van gegevens bij Hotmail in verband met vermoedelijk misbruik? Is het überhaupt mogelijk te achterhalen wie er achter een bepaald Hotmailadres zit?
 • GEEN LID VAN MSN Hotmail:
  Ongewenste e-mail die afkomstig is van een MSN Hotmail-account melden:
  Controleer in de Help-informatie bij je e-mailprogramma hoe je de volledige koptekstgegevens weergeeft. Stuur vervolgens het bericht met de volledige kopteksten naar abuse_NL@hotmail.com.
 • vervelende zaak, vaak weinig aan te doen— alleen abuse zoals vorige schrijver schreef uitvoeren—. Wel kan in het hotmail account de lastigvaller geblokkeerd worden natuurlijk…. Verander in ieder geval de persoonsgegevens, wachtwoord of zeg het account helemaal op, maak een nieuw aan en meld dat bij de wel vertouwde mailadressen ……
 • Hij heeft zelf geen hotmail account, degene die zijn privacy schendt werkt met hotmail. Heb 'm inmiddels aangeraden de details te maken naar het abuse-adres. Dank voor de hulp!
 • Ik heb hier ook 1 keer eerder van gehoord….
  Toen was het probleem er dat de persoon zich "Pietje Puk" uit "Pettenflat" noemde…… daar kom je (in dit geval) dus nooit meer achter…..
  Wat ik bedoel te zeggen is dat mensen die zoiets met opzet doen daar vaar al overna hebben gedacht.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.