Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Onbestelbare mail ?

Anoniem
PatrickH
3 antwoorden
 • Ik heb opeens last van mailtjes die niet aan komen. Elke keer als ik mail probeer te verzenden, krijg ik gelijk een mail terug met als afzender: Systeembeheerder met als onderwerp Onbestelbaar: onderwerp van bericht.
  Het is heel erg irritant, want eerst had ik nergens last van. Ik zou ook niet weten waarom er nou opeens zo moeilijk gedaan wordt. Ligt dat aan mij, of aan mijn computer. Of ligt het aan Lycos ? (daar heb ik een email adress bij).
 • [quote:5ac6fb27f5="rickm"]Ik heb opeens last van mailtjes die niet aan komen. Elke keer als ik mail probeer te verzenden, krijg ik gelijk een mail terug met als afzender: Systeembeheerder met als onderwerp Onbestelbaar: onderwerp van bericht.
  Het is heel erg irritant, want eerst had ik nergens last van. Ik zou ook niet weten waarom er nou opeens zo moeilijk gedaan wordt. Ligt dat aan mij, of aan mijn computer. Of ligt het aan Lycos ? (daar heb ik een email adress bij).[/quote:5ac6fb27f5]

  Wees specifieker
  -webmail of mailprogramma
  -systeemspecs

  en een algemene tip: check het emailadres van de ontvanger op foute spaties ed
 • Ik gebruik outlook 2002, draai onder Win XP en probeer met de smtp server van lycos een mail te verzenden. Heb ook nog ZoneAlarm Pro meedraaien en Norton Antivirus 2002, maar verder storen die nooit op emails ofzo. Verder nog info nodig? Ik vertel t je allemaal.. :lol:

  Heb ook email adress gecontroleerd enzo, en ook mailtjes naar mezelf gestuurd, naar hotmail enzo..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.