Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

block msn

Anoniem
Salv
6 antwoorden
 • Nou heb ik een stel broertjes die niet van msn zin af te slaan. Als ik dan eens een keer achter de computer wil moet ik eerst op m'n knieën gaan om vervolgens plechtig te beloven dat ik maar 5 minuutjes ga zodat zij dan vervolgens uren kunnen tikken met vriendjes en vriendinnetjes.

  Wanneer ik msn eraf gooi hebben ze dat al gauw door dus is er maar één oplossing: ''poort blocken''
  Nou heeft dat een maand gewerkt, maar inmiddels werkt die truuk met die firewall ook niet meer. Het pictogram was snel gevonden. Wie weet een simpel programmatje waarmee ik de controle heb over msn. Ik moet veel voor school doen de laatste jaren, volgens mijn ouders is het niet veel als je 5 uur per dag stomweg loopt te rammen op het toetsenbord om berichten te sturen naar vriendjes die aan het eind van de straat wonen.
 • ahum…

  oplossing: je pakt een schaar, en knipt zonder medelijden de kabel door. Ze moeten dan eerst naar de winkel om een nieuw stekkertje te halen, zijn ze vast wel een uurtje zoet. succes
 • Voor XP staat hier iets:
  http://www.techtv.com/screensavers/windowstips/story/0,24330,3377879,00.html

  voor 98 kan je iets opnemen in je register:

  HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Messenger\Client\PreventRun=1

  wel even een backup maken voordat je in het register prutst.


  grtzzz

  t.
 • Dit soort zaken moet je gewoon met je ouders regelen. Jij hebt de PC nodig, dus moeten je MSN'ende broertjes maar wat nuttigs gaan doen.
  Desnoods koop je (of spaar je voor) een eigen PC, dan ben je compleet van het gezeur af…
 • bedankt ik denk dat ik wel iets aan teachers antwoord heb. En ja, m'n eigen pc komt er wel, ben er druk mee bezig heb al heel wat sites gevonden die budget (600 €) pc's hebben. Ben alleen nog ff aan het uitzoeken of ik rembours ga bestellen, ophalen extra componenten etc.
 • kan je niet beter gewoon een 2e handsje scoren?

  voor 200 euro's vind je echt wel een celeron-III 500 oid

  t.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.