Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

ADSL en tegelijk switchen van ISDN naar Analoog

Anoniem
foeyo
3 antwoorden
 • Hoi. Nieuwjaarsdag bij mijn broer gezeten die momenteel over ISDN inbelt bij Hetnet. Hij wil via HCCNet ADSL nemen, wat 'per februari / maart' kan volgens de postcodecheck. Prima dus.

  Alleen tijdens de aanvraag lees ik dan:

  [i:58b612cd8d]Let op:
  Indien je ADSL wilt op een analoge lijn en je hebt op dit moment ISDN dan dien je eerst je lijn om te zetten naar analoog.
  Je kunt op het moment dat je de eerste factuur hebt ontvangen (van de analoge lijn) een aanvraag indienen voor ADSL. [/i:58b612cd8d]

  Ik vind dit nogal wat. Je moet dus eerst ISDN terug laten schakelen naar Analoog, wat denk ik al snel enkele weken zal duren, dan moet je wachten tot je een eerste rekening krijgt van de analoge telefoonlijn en dan pas mag je ADSL aanvragen!

  En voor die periode dat je Analoog moet inbellen, moet je dan ook nog eens apart op zoek naar een analoog modem.

  Iemand ervaring met het nemen/aanvragen van ADSL terwijl hij ook van ISDN terug wil naar Analoog? Moet het echt zo strikt volgens de regel zoals hier genoemd of kan het ook anders?

  mvrgroet Edmond
 • Is er een reden om over te gaan van ISDN naar Analoog?
  Ik heb ook ADSL en ISDN. Best handig die twee nummers.
 • Kostenbesparing. Men had ISDN om tijdens het internetten niet incommunicado te zijn, nu men gaat internetten via ADSL is dat niet meer nodig. Voor de vraag is dit trouwens niet relevant lijkt mij.

  mvrgroet Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.