Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Bedrijf: Site-Hosting.be

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Ik zit erover te denken om een betaalde host te nemen.. onder het surfen kwam ik aan een aantrekkelijke host maar wat is jullie mening ervan?

  http://www.site-hosting.be (iemand ervaring ermee??)

  *erg goedkoop


  Betrouwbaar ja/nee??
 • Ja zeker is site-hosting.be een goede hosting. Ik maak zelf ook gebruik van hun hosting en ik vind dat het een uiterst goede hosting is! Ik moet u natuurlijk overtuigen vanwege het feit dat elke freak dit wel kan zeggen dus vandaar deze opsomming:
  - ze zijn betrouwbaar
  - de service is het beste die ik ooit gehad heb
  - support: mailen = binnen 24 uur terug
  - Goedkoop
  - snel
  - en er is met ze te onderhandelen.
  - aangepaste pakketen zijn mogelijk.

  Dat zijn dus de voordelen van hun. Ik heb ze bij lange na nog lang niet allemaal opgenoemd maar dit zijn wel een van de belangrijkste punten. Het enigde nadeel is dat ze echter met de server bezig zijn en dat de server af en toe down is. Maar ik ervaren webmaster begrijp uiteraard dat dit tijdelijk is! Want het enige wat er aan de hand is dat alle sites overgeplaatst worden naar een snellere/beter/betrouwbaardere server.
  mijn site is: http://www.db-nrg.nl Neemt uw maar een kijkje;) zou ik zeggen en ervaar de server. Verder wens ik uw nog een prettige keuze toe.
 • toch is de snelheid van jou site niet optimaal…
 • dat komt waar schijnlijk omdat me layout zwaar is (500 kb ofzo)
 • is dit niet een wat rare optie: "MySQL ondersteuning: oneindig aantal databases" het lijkt me dan dat de server crasht aangezien het icm 5000mb geheugen is….
 • geen last van gehad hoor ik kan zoveel db's aanmaken als ik wel met plesk. dat vind ik wel cool :lol:
 • maar als ze dat aanbieden blijkt wel dat ze er of niet veel verstand van hebben of er vanuit gaan dat je niet alle databases vol zet, want dan gaat de server echt down.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.