Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Outlook Express direct via IE

Anoniem
Ben Jonson
5 antwoorden
 • Hallo!

  Tot voor kort kon ik altijd vanuit het internetvenster via een knop op de balk (berichten lezen, nieuw bericht, etc.) meteen in Outlook Express komen. Na het opnieuw installeren van MS Office 97 Pro, verschijnt nu Microsoft Outlook in beeld.

  Uninstall van dat Office-onderdeel levert niet automatisch herstel van de oude situatie op.

  Onder Extra - Internet opties - tabblad Programma's staat bij E-mail een blank veld (ook in de scroll) en bij Discussiegroepen: Outlook Express

  Hoe kan ik weer bij beide Outlook Express krijgen zonder Windows 98SE opnieuw te moeten installeren?

  Overigens kan ik nog wel via MSIMN.EXE in Outlook Express komen. Onder Opties - tabblad Algemeen staat aangegeven dat de applicatie niet standaard is ingesteld. Het helpt helemaal niet als ik dat wel activeer.

  Wie helpt mij verder?

  Théo
 • Je geeft het eigenlijk zelf al aan:
  [quote:01d48dee15]Onder Extra - Internet opties - tabblad Programma's staat bij E-mail een blank veld (ook in de scroll) en bij Discussiegroepen: Outlook Express [/quote:01d48dee15]
  Vul op het blanke veld ook Outlook Express in.
 • Beste Herman,

  Merci voor de reactie. Maar hopelijk wil je nog even met me verder zoeken, want als ik op het veld klik, wordt het aleen maar blauw en ik kan er dus geen cursor in plaatsen om tekst te schrijven. Er wordt wel een scrolllist geopend, maar die heeft maar één plaats een die is en blijft leeg.
  Er zal dus toch een andere manier gevonden moeten worden.
  Maar welke???

  Groetjes,

  Théo
 • Kopieer en plak de volgende regel in start\uitvoeren:

  "C:\Program Files\Outlook Express\msimn.exe"
  eg

  geef daarna enter, of klik op OK.
 • Ben Jonson, erg bedankt voor dit advies.
  Alles is weer zoals ik gewend was. en dat is wel zo gemakkelijk.

  Mag ik van de gelegenheid gebruik maken om je te vragen ook even te kijken naar mijn vraag onder 'Grafisch' met betrekking tot een voorbeeld van beeldbestandjes in Verkenner? (Heeft als onderwerp: voorbeeld kwijt in Verkenner van JPG, GIF, …)

  Hartelijke groet, ook aan Herman H. (zie eerdere reactie)

  Théo

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord