Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Wat mankeert er aan Incredimail?

Anoniem
Toshiba707
5 antwoorden
 • Als ik zo hier en daar onderwerpen lees over Incredimail, verbaas ik me erover dat er zoveel negatieve reakties zijn over dit programma. Ik gebruik het ook en ben (tot op heden) tevreden. Wat mankeert er aan Incredimail wat ik niet weet???? Heeft het een addertje onder het gras? Ik ben nu voor de zekerheid maar weer terug naar Outlook, maar dat is wel heeeel erg saai. Wie heeft antwoord??
 • Volgens mij is dat gewoon een kwestie van smaak.

  Incredimail is bij uitstek geschikt om een mailtje met 20 verschillende fonts met een afschuwelijk achtergrond behangetje en een x aantal volledig overbodige en niet bepaald functionele animaties mee te sturen.

  Persoonlijk ben ik daar niet zo verzot op. Email is wat mij betreft kort, zakelijk en to the point. Daarnaast ben ik niet gezegend met een breedband verbinding thuis, maar ben met een analoog modem aan internet geknoopt. Wellicht kun je je voorstellen dat ik alleen al daarom een hekel heb aan mailtjes met 1 regel nuttige tekst die 100kB groot zijn door alle overbodige onzin.

  Aldus mijn ongezouten mening. :)
 • In één woord: HTML-terreur.
 • Geheel met voorgangers eens. Al die "opgeleukte" e-mails: ze moesten het verbieden.

  [img:1838bb2949]http://www.net-integration.net/iB_html/non-cgi/emoticons/baaa.gif[/img:1838bb2949]
 • Ik sluit me er ook bij aan. Niets liever dan plain text e-mail. Als ik met een mailclient moet werken die HTML, RTF of andere indeling heeft zet ik die onzin uit. Jammer dat Outlook 2000 dat van nature niet ondersteunt dat uitzetten (keuze door het bedrijf waar ik werk, zit ook nog eens aan dat enge Exchange vast… brrrrr.)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.