Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Twee maal dezelfde mail

Anoniem
Jank
2 antwoorden
 • Router met 3 PC's Op alle PC's Outlook 6.0. De PC's zijn van 3 afzonderlijke personen.

  Met de optie berichtregels de boel zo ingesteld, dat elk van de 3 gebruikers alleen zijn eigen post krijgt en de post van een ander niet wordt gedownload: mail Aan X wordt niet gedownload van de server. Eigenlijk heel simpel. Maar opvallend is, dat op een van de PC's, als die mail ontvangt, dit altijd dubbel krijgt, terwijl de anderen keurig eenmaal de mail ontvangen.

  Verder werkt deze instelling prima, op je eigen PC ontvang je alleen de aan jou geadresseerde mail. Ik maak daarbij wel gebruik van de verkregen aliassen.

  Waar komt de dubbele mail vandaan. De instellingen zijn in alle Outlookprogramma's gelijk, behoudens, dat de berichtregel Aan: per PC is aangepast. Jan K
 • Heb alleen een vaag vermoeden.
  Heb je berichtregels ingesteld die de berichten dirigeren naar andere Postvak In mappen? En zo ja, is het mogelijk dat je daar de optie "kopieëren naar een bepaalde map" in plaats van "Verplaatsen een bepaalde map" hebt gekozen?

  Jan de Boer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord