Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Wat is mijn e-mail adres?

Anoniem
Jank
3 antwoorden
 • In mijn topic van dubbel ontvangen post is het principe een beetje uitgelegd. Ik wil op mijn PC alleen mijn post ontvangen en dat geldt ook voor de andere 2 PC's uit mijn netwerk. De gebruikers daarvan wil ik alleen hun eigen post laten ontvangen. Echter, reakties van dit forum komen op alle 3 de PC's binnen in Outlook.
  Wat moet ik op de 2 andere PC's invullen bij de optie berichtregels bij: als de regel Aan met de volgende personen begint.
  Als ik mail ontvang van het forum, dan staat er achter Aan: niets vermeld.
  Hoe los ik dat op? Alvast bedankt, Jan K.
 • Als ik een mailtje ontvang dat iemand heeft gestuurd met mijn adres onder BCC, dan zie ik mijn adres ook niet in de header van het bericht staan. Soms staat daar gewoon het eigen adres van de afzender. Je kan dat vakje zelfs leeg laten. De ontvanger krijgt dan "Aan: Undisclosed-Recipient" te zien.

  Ook van forums worden de mails uiteraard massaal verstuurd, en niet aan ieder persoonlijk. Zouden ze d.m.v. gewone E-mail met alle geadresseerden onder "Aan" of onder "BC" worden verstuurd, dan moet je eens voorstellen hoe die header er bij de ontvangst bij de geadresseerden uit gaat zien.

  Zou het antwoord op de vraag misschien in deze richting gezocht moeten worden? M.a.w. berichtregels kunnen niet in alles voorzien.

  Met vriendelijke groet,
  Jan de Boer
 • Nog even een opmerking:
  Dat van "Je kan dat vakje zelfs leeg laten. De ontvanger krijgt dan "Aan: Undisclosed-Recipient" te zien", klopt bij uitproberen niet. Je krijgt in dat geval je mailtje retour. Maar het eigen adres van de afzender kan er wel staan.

  Jan de Boer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.