Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

twee e-mail adressen

Anoniem
None
10 antwoorden
 • Wie kan mij helpen???? Ik heb een kort en een lang e-mail adres, ik wil deze gescheiden gebruiken. Dus niet als ik in log bij mijn provider beiden e-mail adressen te gelijk binnen komen. Het korte e-mail adres wil ik gebruiken op de hoofd computer en de lange e-mail adres beneden.Nu gebeurd het dat als ik op de ene computer in logt alle e-mails op een computer binnen krijg en niet apart. Beide computers gebruiken Windows XP. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
 • Zijn het echt twee aparte adressen? of gaat het om een alias.
 • Nee het zijn twee verschillende e-mail adressen , maar moet wel ingelogd worden met het hoofd account naam.
 • Dus heb je 2 aparte accounts.
  Dan installeer je ze toch apart? Wat is dan het probleem?
 • Het probleem is dat ik niet kan inloggen met het nieuwe account
 • Als je niet kunt inloggen kan je ook geen meel ontvangen.
 • Wel op de hoofdcomputer. Dan krijg ik ze wel binnen, alles na gekeken maar alles bleek goed te staan.
 • [quote:2f59a5dea2="terhoeve"]. . . .Nu gebeurd het dat als ik op de ene computer in logt alle e-mails op een computer binnen krijg en niet apart. Beide computers gebruiken Windows XP. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:[/quote:2f59a5dea2]
  Is gemakkelijker dan het lijkt. Kijk even bij de eigenschappen van de afzonderlijke accounts. Haal bij de account die je op de betreffende PC niet wilt ontvangen het vinkje weg bij "Account opnemen bij berichtverzending en synchronisatie".

  Incidenteel kun je van die account nog steeds post ontvangen, door op de knoppenbalk op het kleine pijltje naast de knop Verzenden te klikken, en vervolgens in het neerrolmenu wat dan verschijnt de betreffende acccount aan te klikken.

  Jan de Boer
 • Het lukt nog niet, hij pakt toch weer beiden e-mails account bij het binnen halen.
 • [quote:a0c464d63f="terhoeve"]Het lukt nog niet, hij pakt toch weer beiden e-mails account bij het binnen halen.[/quote:a0c464d63f]In dat geval vermoed ik dat het niet twee echt afzonderlijke e-mail adressen zijn, maar dat het ene een aliasadres van het andere. Kan dat kloppen?

  Als deze veronderstelling van mij juist is, dan kun je dit instellen met berichtregels (Als de regel Aan bepaalde personen bevat). Hier vul je dus het adres in dat je niet wil ontvangen. Vervolgens ga je naar punt 2, en zet een vinkje bij "Bericht niet van de server downloaden".

  Jan de Boer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.