Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

3 e-mailadressen, kunnen er ook 3 Postvakken IN?!?!

Anoniem
teacher
7 antwoorden
 • Wij hebben 3 e-mailadressen: één van mijn broer, één van mijn moeder en één van mijn vader (zelf gebruik ik hotmail)…maar Outlook Express haalt de e-mails van alledrie binnen op hetzelfde Postvak IN, maar kan ik ook voor pa, ma en broer apart een postvak IN maken, dat werkt wat makkelijker!! Ik gebruik Windows XP, misschien heb je daar wat aan!!

  Alvast bedankt,

  Rik :-?
 • Je kan binnen postvak in verschillende mappen maken, en dan met berichtregels de mail in de juiste map laten plaatsen.

  Ook zou je verschillende identiteiten aan kunnen maken en per identiteit een box poppen.

  Gaat het om OE6 trouwens?

  t.
 • Ik gebruik Outlook Express 6. Maar hoe zit dat met verschillende identiteiten en/of binnen postvak in verschillende mappen maken en berichtregels?!

  Alvast bedankt,

  Rik
 • ehm… heb je al eens in OE6 op F1 gedrukt?
 • Ja dat heb ik gedaan, maar daar kom ik niet verder mee. Ik heb eigenlijk dezelfde vraag over OE6 en XP
  Wij werken met tweeën op dezelfde computer. We hebben beiden een eigen emailadres. Via AFMELDEN kun je switchen naar de andere gebruiker.

  Alle post komt echter binnen op één emailadres en ik dacht dat die met die 2 aangemaakte gebruikers ook gescheiden werd toegezonden. Niet dus.

  Kan het eigenlijk wel?
 • dat kan normaalgesproken wel, maar waarschijnlijk werk je met email aliassen. Je hebt dan wel meerdere virtuele emailadressen, maar alles komt binnen op de hoofdaccount.

  Wederom zou je iets met berichtregels kunnen doen:

  identiteit A:
  als de regel "aan" bepaalde personen bevat (identiteit B dus) niet van de server downloaden.

  identiteit B
  als de regel "aan" bepaalde personen bevat (identiteit A, je raadt het al) niet van de server downloaden.  t.
 • Sorry teacher, maar hier snap ik als leerling niets van….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.