Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Outlook Express 6

Anoniem
spiderned
6 antwoorden
 • Na het formatteren van de harde schijf van mijn laptop, het opnieuw installeren van Windows Me en de updates bij Microsoft te hebben opgehaald, doet Outlook Express 6 ineens vreemd.
  Ik kan wel mijn e-mails ophalen, maar ik kan niet mijn Adressbook importeren, welke ik had weggeschreven op een CD Rom.

  Wat zou er mis zijn gegaan?

  De copie van Adressbook komt van andere PC met als OS Windows XP Home Edition in NTFS stand, de laptop heeft als OS Windows ME in fat 32 stand.
  Zou de oorzaak kunnen zijn dat de uitwisselbaarheid van het adressbook wordt gehinderd door de NTFS versus Fat 32 stand?
  Mij lijkt het vreemd aangezien het importeren van de e-mail berichten wel is gelukt.

  Hoe kan ik Outlook verwijderen en daarna opnieuw installeren?

  Hans
 • Zou inderdaad wel eens een versieprobleem kunnen zijn. Wat altijd werkt, is op de andere PC bij het exporteren de optie tekstbestand kiezen. Dit kun je nl. zondermeer bij elke versie van Outlook Express importeren.

  Jan de Boer
 • Om outlook express te verwijderen ga je naar configuratie en dan software en dan windows onderdelen verwijderen/toevoegen.

  Maar dan moet je wel SP1 onder XP geinstalleerd hebben, anders lukt je dat niet.
 • [quote:9a486737e3="spiderned"]Om outlook express te verwijderen ga je naar configuratie en dan software en dan windows onderdelen verwijderen/toevoegen.

  Maar dan moet je wel SP1 onder XP geinstalleerd hebben, anders lukt je dat niet.[/quote:9a486737e3]Outlook Express verwijderen?? Daar ging de vraag toch niet over? Nogmaals, ik vermoed dat het hier een kwestie is van verschillende versies van Outlook Express. Remedie: Exporteren als tekstbestand.

  Jan de Boer
 • Dan lees je niet goed, want dat was toch 1 van de vragen van de TS.
 • [quote:875dcca550="spiderned"]Dan lees je niet goed, want dat was toch 1 van de vragen van de TS.[/quote:875dcca550]O.k. stond inderdaad helemaal onderaan, maar het lijkt me absoluut niet nodig. Sterker nog, grote kans dat het verschijnsel dan nog aanwezig is door een mogelijk versieverschil tussen de export- en import-PC.

  Jan de Boer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.