Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

netscape

Anoniem
hannievaneck
4 antwoorden
 • Bij een kennis, die problemen heeft met netscape 3.0? (in ieder geval een oudje) heb ik vandaag netscape 4.7 geinstalleerd.
  Het is een oude computer (van '96) Besturingssysteem is win 95. De bewuste persoon werkt bijna altijd in wp 5.1 en emailt met netscape.
  De nieuwe versie werkt ook niet lekker, ik heb het idee dat het programma te zwaar is voor de computer. Is het mogelijk om bijv. outlook 97 (op de comp. staat ms office 97) te gebruiken voor de mail zonder dat je een programma hebt als internet explorer of netscape. Surfen op internet is niet echt noodzakelijk, trouwens ook bijna niet te doen.
  Graag advies!
  Groet Hannie van Eck
 • Kijk voor alternatieven , denk heirbij aan Pegasus of Eudora beiden zijn e-mail programma's die niets van doen hebben met Microsoft.
  Ik heb me er verder niet in verdiept maar misschien is dit een optie voor je.
 • nou ik zou dan wel inet explorer installeren maar gewoon niet gebruiken

  Dan weet je nl zeker dat je wel gewoon een internet verbinding kan maken. Daar zit nl alles in voor een verbinding. Maar dat zou er eigenlijk ook al op moeten staan door de netscape install…

  als je maar kan zorgen dat je een internet verbinding kan creeëren kun je m.i. inderdaad gewoon outlook 97 gebruiken om je mail te halen en te bekijken.( wel eerst verbinding maken :p )

  het enige wat je dan hoeft te doen is ergens bij je verbindingen instellen hoe je verbinding wilt hebben met je provider (lijkt me duidelijk, moest ook bij netscape)

  daarna outlook installeren en daar ook nog eens de verbindingen en vooral de pop3 en smtp servers goed instellen.
 • Ik gok dat het om een pentium I gaat; ik denk dat je idd beter af bent met wat oudere en lichtere software.

  kijk anders eens op: http://www.oldversion.com/ .

  t.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.