Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

(Bijna) alle files incomplete in newsbin pro

Anoniem
nook
8 antwoorden
 • Voor het downloaden uit nieuwsgroepen wil ik newsbin pro gebruiken. Ik wil mn mp3's uit de nieuwsgroepen van hccnet dowloaden. Wanneer ik echter de headers dowload blijkt dat nagenoeg alle files incomplete zijn.

  Is er iets qua instellingen wat ik niet goed doe, of ligt het aan de kwaliteit van de hccnet nieuwsgroepen? :roll:
 • De meeste providers zorgen ervoor dat de multi-parts incompleet zijn om leechers te ontmoedigen, werkt wel goed he? :lol: :wink:
 • Je moet ook geen nieuwsgroep gebruiken…
 • [quote:4ebeda4a9d="nook"]Je moet ook geen nieuwsgroep gebruiken…[/quote:4ebeda4a9d]
  Want??????
 • nah kijk naar je problemen … zou mij al genoeg ontmoedigd hebben hoor …

  NAdeel is gewoon dat voor de goeie newsgroups je moet betalen middels een soortement van abo …. Dus als je er 1 hebt die gratis is … wrom denk je dat de rest er wel voor betaald? omdat op die gratis dingen zooi staat ….  welcome 2 LEEchers HEaven :p or HeLL
  its your choise …
 • Ik vind nieuwsgroepen nog altijd vele malen beter dan P2P. Maar ja, ik heb dan ook een betaald abo bij Easynews met ruim een week retentie.
 • [quote:dbd73035c7="FoXiERotjEknoR"]NAdeel is gewoon dat voor de goeie newsgroups je moet betalen middels een soortement van abo …. Dus als je er 1 hebt die gratis is … wrom denk je dat de rest er wel voor betaald? omdat op die gratis dingen zooi staat ….[/quote:dbd73035c7]Beetje overdreven, newszilla bijvoorbeeld werkt over het algemeen erg goed…
 • of je nu kazaa, dc(++), soulseek, een nieuwsgroep of wat dan ook gebruikt, overal staat tegenwoordig alles maar dan ook alles wat je wilt.
  het is alleen een kwestie van goed zoeken, en proberen.
  maar als je kijkt naar de gebruikersaantallen, kun je overal vinden wat je wilt. natuurlijk zijn er altijd prive nieuwsgroepen en ftp sites waar je tegen betaling mag downloaden, (of uploaden), en daar zul je alleen maar goed spul aantreffen, maar als je de rommel van de rest kunt onderscheiden, gaat er een wereld voor je open… ( en dan bedoel ik niet alleen op illegaal gebied )

  jules

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.