Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

hosting Lycos ?

Anoniem
sebastiaan2003
9 antwoorden
 • Hallo,
  Iemand ervaring met de hosting van Lycos ?
  Zag in computertotaal de advertentie van www.maakeensite.com
  Is niet duur maar snel ? krijg je pop up's enz.
  Alvast bedankt.
  Jaap.
 • Ja we praten hier over de betaalde hosting. Ik heb sinds 21 Jan. 2003 een expert pakket bij Lycos, allemaal goed geregeld, geen pop-ups, service is ook goed (binnen 24uur had ik antwoord op mijn mail).. alleen de snelheid vind ik een beetje tegenvallen, het kan soms traag zijn (maar soms ook heel snel).

  Om bepaalde redenen zou ik niet voor Lycos kiezen als ik een andere host zou kunnen uitzoeken, alleen Lycos is zowat de goedkoopste voor wat het te bieden heeft (Expert pakket: 100mb ruimte, 5Gig Datatransfer p/m, PHP/MySQL, FTP Access, Mail adressen, Subdomeinen, etc), dus wat betreft verhouding prijs kwaliteit geef ik Lycos een 7/10
 • Bedankt voor je reactie.
  Weet je toevallig een e-mail adres van Lycos aangezien ik nog wat vragen heb, kan echter op de site daar nergens iets vinden.
  Lijkt erop dat je je eerst op moet geven ?

  Jaap.
 • Ja wanneer je je aanmeld, en kan inloggen, in het "leden gedeelte" een mail adres vinden voor help en dergelijke.

  Ik geef je het adres, zodat je eens een mailtje kan sturen, alleen weet ik niet of ze antwoorden aangezien je nog geen lid bent…maar ja, kijk maar ff wat je doet.

  webcenter-support-nl@lycos-europe.com
 • hartelijk bedankt . Ga ik proberen.
  Gr,
  Jaap.
 • Ik zou nooit op Lycos gaan. Ik heb een Expert pakket, en ik ben totaal niet te spreken over de helpdesk en de hosting. De webpagina is
 • ja bin_jackson heeft een beetje gelijk, de service vind ik anders goed, ik had binnen 24uur antwoord op mijn mail. Maar idd, soms is de site offline, en ook traag, dat stoort me de laatste tijd ook steeds meer….. ik was wel tevreden met Lycos, maar ik zit er ook aan de denken om dit jaar af te maken bij Lycos en dan over te stappen naar een andere host.
 • Ik ben ook zeer te spreken over Coloheaven. Al ruim een jaar ben ik nu klant, maar nog geen minuut downtime. Service is toppie, mail is beantwoord binnen een uurtje en je kunt de accountmanager altijd even persoonlijk bellen.

  Echt een klasseprovider.

  Dat moest ik even kwijt ;)
 • heb hier slechte ervaring met Lycos, zowel betaald als gratis. SQL-database is gewoon te traag om er ook maar iets op te draaien. Waarom niet kiezen voor een andere betaalde host? Er zijn veel betere.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.