Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

ADSL aanbiedingen welke !

Anoniem
nook
5 antwoorden
 • eeys heb een vraagje over ADSL. Tegenwoordig stunten ze met de ADSL aanbiedingen maar door deze aanbiedingen zie ik door de bomen het bos niet meer.
  Ik wil een ADSL hebben met 786kb down 128kb up bij welke kom ik dan het beste uit de bus.
  Bij welke provider hebben jullie beste ervaring mee. Service, Stabiel lijntje (speedsuite.net), Klantvriendelijk etc etc

  Alvast bedankt,
 • XS4All….

  Al bijna twee jaar bij aangesloten, tot nu toe 1 keer geen verbinding gehad tijdens een landelijke ADSL-storing.

  XS4All was de allereerste internetprovider in Nederland en hebben zich gedurende 10 jaar behoorlijk kunnen ontwikkelen. Bovendien hebben ze een kundige helpdesk (geen 0900-nummer, waar je veel geld voor betaalt) waar ze weten waar ze het over hebben en waar ik nog nooit langer dan 10 minuten heb moeten wachten. XS4All heeft privacy heel hoog in het vaandel staan, ze bieden je allerlei extra dingen om eigen servers te draaien (subdomeinnaam, bSMTP) en ze hebben regelmatig pilots met nieuwe technologieën (DSL-TV, IPv6).

  Kortom: www.xs4all.nl
 • voor de gem snelheid in jouw regio:
  www.mordax.nl

  Verder sluit ik me aan bij Leo S.

  xs4all heeft ook nooit meegedaan met "gratis" internet en daardoor geen problemen met onderbezette afdelingen.

  t.
 • Ik heb ADSL van HCCNet, ben zeer tevreden of de snelheid. Het heeft er idd 1x uitgelegen (in 2,5jaar tijd) geloof ik, zoals Leo zei, maar dan nog niet eens voor een dag, veel minder.

  Ik hoor dat XS4All ook goed is, maar HCCNet is ook zeker een van de betere, betrouwbare, provider. De helpdesk heb ik nog nooit hoeven gebruiken dus de wachttijden en dergelijke weet ik niet.


  Oh, en je bent automatisch lid van computerblad "Computer Totaal" als je lid bent ;) Geen extra kosten geloof ik.
 • Zeg zat te kijken bij Tiscali daar hebben ze ADSL Basic voor maar 49,95 en de ethernet modem kost maar 60 euro en geen aansluitkosten. Is dat niet wat weet iemand iets over tiscali

  thnx

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.