Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

inbox oe6 onbereikbaar

Anoniem
B. Meyboom
6 antwoorden
 • Ik heb 2 harde schijven. Op de ene staat Windows ME met Outlook Express 5 , op de andere XP met Outlook Express 6. Met de XP - OE6 combinatie is het niet mogelijk mijn inbox te benaderen . Berichten verzenden lukt wel maar het eventuele antwoord komt op de inbox op de andere schijf met OE5 terecht. Is dit te verhelpen?
 • kijk eens naar de instellngen op OE6/XP
  staat er bij ontvangen iets als smtp.provider.nl
 • Ik heb smtp.provider.nl niet kunnen vinden.
 • Je zou voor oe6 een andere map voor je mail kunnen maken b.v. D:\mail6.
  Dan komt de mail van oe5 waar hij zijn moet, en die van oe6 apart.
 • Het is nu in orde. Ik had niet in de gaten dat OE6 voor het inladen van de post vereist dat er op de knop zend/ontvang gedrukt wordt. Bij OE5 gaat dat inladen vanzelf. Verder bleek het ook nuttig om in te stellen dat er bij de provider gedurende korte tijd een kopie van de berichten wordt aangehouden. Dank voor de gegeven adviezen.
 • [quote:c4f8b6376a="B. Meyboom"]Het is nu in orde. Ik had niet in de gaten dat OE6 voor het inladen van de post vereist dat er op de knop zend/ontvang gedrukt wordt. Bij OE5 gaat dat inladen vanzelf. . . . .[/quote:c4f8b6376a]Bij OE6 kan dat ook "vanzelf". Kun je instellen onder opties.

  Jan de Boer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord