Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Mail van 1 persoon wordt niet ontvangen

Anoniem
Jank
3 antwoorden
 • Van één specifiek persoon wordt de aan ons verzonden mail niet ontvangen. Als ik die persoon zelf mail, dan ontvang ik wel een leesbevestiging en een antwoord op mijn mail krijg ik ook terug van die persoon. Geconstateerd, dat wel het juiste e-mail adres wordt gebruikt door deze persoon, als deze een nieuw bericht stuurt en ik sta in de regel CC vermeld. Dat is dan te controleren. Maar ook CC'tjes van deze persoon komen niet op mijn adres aan. Ik heb zowel mijn e-mail adres als een alias opgegeven.
  Ter controle wat mail vanaf mijn werkplek gestuurd, deze komt wel bij mij thuis aan, geldt eigenlijk voor alle mail, ook van dit forum. Ik zit bij Chello.
  In afwachting van verhelderende mail…
 • Ik heb betrokkene verzocht, om mij ook eens naar mijn hotmailadres te mailen. En dat gaat perfect. Maar hetzelfde bericht dat ook aan mijn Chello mailadres is gestuurd komt niet aan. De adressering is wel correct!
  Nu breekt werkelijk mijn klomp. Wat gebeurt hier allemaal?
 • Ik heb een en ander opgelost. Ik heb binnen OE een hotmail account aangemaakt en dus in principe voor het gros bereikbaar.
  Degene die mij niet kon bereiken op mijn Chello mail had zelf al geconstateerd, dat zijn verzonden mail niet eens bij zijn provider aan komt. En zo lost alles zich weer op. :P

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.