Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Email wordt maar van één adres opgehaald

Anoniem
bert b.
3 antwoorden
 • Hallo! Sinds twee dagen wordt mijn email maar van één emailadres opgehaald. Er staan inmiddels 9 berichten op dit ene adres, na het downloaden van bericht 1 (dat gewoon leesbaar is) krijg ik de volgende foutmelding:
  De server heeft de verbinding onverwachts afgebroken. Mogelijke oorzaken zijn problemen met de server, netwerkproblemen of te lange inactiviteit. Account: 'mail.wanadoo.nl', Server: 'mail.wanadoo.nl', Protocol: POP3, Reactie van server: '+OK 4167 octets', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Foutnummer: 0x800CCC0F
  Ik heb geen idee wat dit betekent. Tot voor 2 dagen geleden had ik dus geen enkel probleem. HELP. En bedankt! Bert
 • Wat is precies je probleem, in de titel spreek je van één email adres, en in het bericht over het feit dat er maar één bericht wordt gedownload?

  In het eerste geval moet je bij alle accounts bij het item eigenschappen het vinkje plaatsen bij: Account opnemen bij bericht verzenden en synchronisatie.

  In het tweede geval is er iets heel anders aan de hand, een optie is misschien om bij eigenscahppen vanje account in het menu geavanceerd, de time-out tijd van de server aan te passen zodat niet zo snel een time-out gegeven wordt in geval van drukke tijden.

  Is er iets op je PC veranderd (installatie van een progje oid) waardoor het probleem kan zijn ontstaan?

  Succes.
 • Over die foutmelding is een artikel in de M$ knowledge database:

  http://support.microsoft.com/?kbid=813514

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.