Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

wachtwoord inbelverbinding

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Ik kan mijn wachtwoord externe toegang niet opslaan. het vakje wat ik zou moeten aanvinken is grijs. IK heb de hele help-functie van microsoft doorlopen, zonder resultaat. Ook heb ik op internet gezocht, maar ook daar vond ik geen oplossing.

  Wie helpt??
 • [quote:6bd7e652c6="Joost Schulze"]Ik kan mijn wachtwoord externe toegang niet opslaan. het vakje wat ik zou moeten aanvinken is grijs. IK heb de hele help-functie van microsoft doorlopen, zonder resultaat. Ook heb ik op internet gezocht, maar ook daar vond ik geen oplossing.

  Wie helpt??[/quote:6bd7e652c6]

  Effe ctrl+v gedaan vanaf support.microsoft.com:

  Methode 1
  Klik bij het starten van Windows 95/98/Me niet op Annuleren in het aanmeldingsdialoogvenster. Als u nog geen wachtwoord hebt, typt u een nieuw wachtwoord in het vak Wachtwoord. U kunt ook een blanco wachtwoord maken door op OK te klikken. Als u een blanco wachtwoord maakt, wordt u bij het starten van Windows 95/98/Me niet meer verzocht om u aan te melden. Met een blanco wachtwoord kunt u niet verhinderen dat anderen toegang krijgen tot uw computer, maar u kunt hiermee wel uw wachtwoord opslaan bij gebruik van Inbelnetwerk of van een gedeelde netwerkbron.

  OPMERKING: als u een blanco wachtwoord maakt terwijl u met gebruikersprofielen werkt, kunt u het Inbelnetwerk-wachtwoord niet opslaan. Het Inbelnetwerk-wachtwoord kan namelijk niet worden opgeslagen als er gebruikersprofielen actief zijn.

  Als u Windows 95/98/Me opnieuw wilt starten, zodat het aanmeldingsdialoogvenster wordt weergegeven, gaat u op een van de volgende manieren te werk.

  Als Microsoft Internet Explorer 4.0 niet is geïnstalleerd:

  Klik achtereenvolgens op Start, op Afsluiten, op 'Alle programma's afsluiten en u opnieuw aanmelden' en op OK.

  Als Microsoft Internet Explorer 4.0 wel is geïnstalleerd:

  Klik achtereenvolgens op Start, op <Gebruikersnaam> afmelden en op Ja.
  Methode 2
  Installeer Client voor Microsoft-netwerken of Client voor NetWare-netwerken in het venster met netwerkeigenschappen.

  Of zie:

  http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;NL;148925
  of
  http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;NL;141858

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.