Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Opdringerige Outlook

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Ik heb na aanschaf van een PDA met PocketPc 2002 Outlook 2000 geïnstalleerd voor de synchronisatie van agenda en adresboek. Sindsdien dringt Outlook zich steeds opnieuw op als default e-mailprogramma wat ik niet wens. In het tabblad "Programma's" van de Internet-opties kan ik dit zo vaak ik wil terug op het programma van mijn keuze zetten, na iedere nieuwe start heeft Outlook steeds opnieuw het laken naar zich toe getrokken.
  Weet iemand een goede manier om te verhinderen dat Outlook zichzelf na iedere herstart steeds opnieuw tot default-mailer verklaart???
 • kijk hier eens
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=96998
 • Zeg Plextor, vind je dat zelf ook niet een beetje flauw? Het forum was net erg traag, je kunt het soms niet helpen dat iets twee keer wordt gepost.
 • [quote:5228e75e24="BrigitteW"]Zeg Plextor, vind je dat zelf ook niet een beetje flauw? Het forum was net erg traag, je kunt het soms niet helpen dat iets twee keer wordt gepost.[/quote:5228e75e24]
  Volledig met je eens! Van "een ouwe rot" zou men toch constructievere reacties verwachten.
 • Schijnt te maken te hebben met het feit dat je Outlook je contacten laat bijhouden. Als de vraag wordt gesteld, heb je dan de mogelijkheid om te kiezen voor "nooit meer vragen"?
 • Inderdaad, ik ben ook tot de vaststelling gekomen dat na in de internet-opties "Contactpersonen" op "adresboek" te hebben ingesteld ipv. op "Outlook", na re-boot de ingestelde default-mailer (= niet Outlook) nu behouden te blijkt te zijn.
  Het wijzigen gebeurt trouwens ongemerkt, er komt geen vraag of dialoogvenster aan te pas.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.