Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Spam

Anoniem
J. de Boer
1 antwoord
 • Hoi, :(

  Ondanks instellen van veel (180?) berichtenregels in OE 6 (vb als de regel Aan of CC p e n i s of PENIS of p-e-n-i-s …. bevat, kopieren naar verwijderde items = snelle kontrole is nog mogelijk, en bij afsluiten van OE6 worden ze toch automatisch verwijderd) staat er steeds [b:29b5f707de]1[/b:29b5f707de] van deze spam-berichten in mijn postvak IN en de 9 of … 14 andere [b:29b5f707de]identieke[/b:29b5f707de] berichten in de map verwijderde items. Waarom komt die ene er wel door? (dit zijn er ondertussen [b:29b5f707de]dagelijks ca 40 stuks manueel te verwijderen[/b:29b5f707de])

  Deze groep van de telkens ene doorgelaten spam wordt wordt steevast toegevoegd bij de lijst afzenders blokkeren maar met de nummerlettercombinaties is dat hopeloos.

  Daarom worden veel domeinnamen opgenomen in de lijst geblokeerde afzenders ( vb @earthlink.net) maar dit blijkt helemaal niet te werken.

  Weet iemand waarom er nu juist nog 1 spam doorkomt en de andere identieke niet, en waarom werkt de selectie op domeinnamen niet?

  Hiervoor nu weerom alle HD's geformateerd en XP home proper geinstalleerd met toepassingen (72u werk)
  Norton 2003 Internet Security en System Works 2003 staan standaard ingesteld en up to date. De telenet spam filter (?) staat aan en houdt er ook nog 2 (!) tegen. Adaware en Spybot draaien dagelijks.

  Hopeloos maar vol verwachting.

  Groeten.

  Fa :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.