Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Ik word gek van die popups!!

9 antwoorden
  • Ik internet per kabel via met Home Broadband. Ik word compleet gestoord van de popups!! Heb al vele popup-killers geprobeerd, maar ze blijven komen...... Heb ook al cookies en history verwijderd. Ook het uninstallen van MSNmeesenger en Kazaa heeft geen resultaat gebracht. [b:344054f526]Wie komt met de gouden tip??[/b:344054f526][/code] :cry: [color=red:344054f526][/color:344054f526]Mijn OS is XP
  • Ik gebruik zelf de pop-up blocker van de Google taakbalk. Werkt fantastisch!
  • www.stopmessengerspam.com Je moet de messenger-service uitzetten. Heeft niks met MSN Messenger te maken overigens.
  • 'k Gebruik gewoon [url=http://www.mozilla.org/]Mozilla[/url]... :wink:
  • Lees ook eens www.grc.com over het messenger gedeelte ... Dat je die messenger spam uberhaupt kan krijgen, houdt in dat er gaten in je firewall zitten
  • Het is ook mogelijk dat de popups al op je computer zitten en je dus denkt dat je ze op dat moment via sites krijgt. Dus gebruik eens Spybot en scan je computer en installeer Spywareblaster.
  • download eens hijackthis van http://www.tomcoyote.org/hjt/ !! Dubbelklik op hijackthis.exe en doe een scan. Button verandert in save log. Sla die ergens op. Open die in kladblok en kopieer alles en plak het in je volgende bericht.
  • Er is maar 1 pop/ad filter de beste(nja 2:lol:) Mijn nr1: www.admuncher.com mijn nr2:www.filtergate.com Probleem kan idd ook spyware zijn of de messenger netservices, die laatste kun je uitzetten in de services.(services.msc wat het?)
  • [quote:3db642fdb2="ppmvenlo"][b:3db642fdb2]Wie komt met de gouden tip??[/b:3db642fdb2][/quote:3db642fdb2] [quote:3db642fdb2="jossan"]'k Gebruik gewoon [url=http://www.mozilla.org/]Mozilla[/url]... :wink:[/quote:3db642fdb2] Bij Mozilla kan je pop-up's helemaal uitzetten. En je kan per site aangeven of die wel mag "pop-uppen". Handig, want sommige sites gebruiken pop-up's wel zinvol. Rabobank internetbankieren bijvoorbeeld. Alleen gaat dat met Mozilla niet zo goed, dus gebruik ik alleen daarvoor :oops: IE! Uitgerekend die communicatie (die heel veilig moet) met de slechts beveiligde browser. :-?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.