Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Help, Virus Spybot

5 antwoorden
  • Ik heb na online scannen met de Norton een virus ontdekt. Hij heet spybot en zit in : C: Windows/System 32/Wuauq. Ik kan deze niet verwijderen. Ik kan ook niet meer via ctrl alt delete het taakbeheer correct opstarten, deze gaat na 2 sec weer weg. Weet iemand misschien hoe ik de virus cq bestandje kan verwijderen?
  • Ik zou ff online scannen bij symantec, of panda of Mcaffe of Trendmicro
  • Trend micro housecall online virusscan kan geen virus vinden. Zelf heb ik op mijn computer Pc Cillin van Trend Micro. Deze kan ook niets vinden.
  • Bedoel je deze [url=http://www.sophos.com/virusinfo/analyses/w32spybotv.html]W32/Spybot-V[/url]?
  • Ik heb het bestandje kunnen verwijderen. Mijn computer is nu virus vrij. Ik had ook een melding geplaats op http://www.prikpagina.nl/read.php?f=123&i=30763&t=30759 dit bericht kreeg ik terug: <Probeer eens een scan in veilige mode. Opstarten in veilige modus voor Windows 95 - herstart uw computer - Zodra u het opstartscherm ziet "Windows 95 is bezig met opstarten", de F8 toets indrukken. Windows zal opstarten in de veilige modus. Opstarten in veilige modus voor Windows 98 of Windows Me - herstart uw computer - Zodra uw computer herstart, houdt de Control toets ingedrukt totdat u het opstart menu van Windows 98 ziet. - Kies opstarten in de veilige modus. Opstarten in veilige modus voor Windows XP - herstart uw computer - Zodra uw computer klaar is met het laden van de BIOS (zwarte scherm en witte letters), tap op de F8 toets totdat u in het Windows option menu terechtkomt. Kies hier voor opstarten in veilige modus (Safe mode). Opstarten in veilige modus voor Windows 2000 - herstart uw computer - Zodra u onderin uw scherm de zwart-witte Windows opstartbalk ziet, tap op de F8 toets totdat u in het Windows option menu terechtkomt. Kies hier voor opstarten in veilige modus (Safe mode).> Via de veilige modus kon ik het bestandje wel verwijderen, in de normale niet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.