Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

w32.Blaster.C.worm

5 antwoorden
  • ik krijg de viruswaarschuwing W32BlasterCWorm norton meldt : dit bestand kan niet worden hersteld. Hoe verwijder ik dit virus en kom ik van deze melding af ???
  • waar vind norton die vinden en waar vinden is een verschil tussen makkelijk antwoorden en moeilijk zoeken misschien systeem herstel even uitzetten??
  • Krijg je ervan met je illegale Windows ;) [url=http://www.virusalert.nl/?show=virus&id=543]VirusAlert[/url]. Maar idd: [i:7938cbe07c]wat [/i:7938cbe07c]is geïnfecteerd, want meestal is het ook goed handmatig te doen.
  • Nou, dat is nog niet vastgesteld. Ik heb bij virus alert niet gelezen dat alleen illegale versies worden geinfecteerd. :wink: Kan dus ook gewoon een kwestie van te weinig updaten zijn.
  • Nee dat is 't niet ;) In een ander topic las ik dat hij een illegale versie had, heeft hier verder nix mee te maken :wink: Oké bartje, dankje voor je PB maar je kon 't uiteraard ook hier zeggen..: [i:9bdabbebfc]het gaat om W32.Blaster.E.Worm Windows\system32\mslaugh.exe[/i:9bdabbebfc] Info over variant [b:9bdabbebfc]E[/b:9bdabbebfc] vind ik op [url=http://www.virushelp.nl/blaster_e.htm]Virushelp[/url].

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.