Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Norton Internet Security 2004

3 antwoorden
  • Ook nadat ik alle techsupport van Symantec heb uitgevoerd blijft Live Update met de volgende foutmelding komen: LU1814 unable to find host Ik draai Windows XP Home edition, internet via de kabel Wie weet hier een oplossing voor???
  • haal norton van je pc af. ook uit het register/symantec/norton. ga dan naar deze computer documents and settings all users application data verwijder dan de map symantec. start de pc weer op en install norton opnieuw.
  • onderstaande komt van de supportsite van symantec. Is reactie van ander gebruiker. Wellicht heb je ook een virus op je syteem. Probeer eerst eens een online-virusscan. Vervolgens als je een virus hebt en dit gaat verwijderen eerst even systeemherstel uitschakelen. Dat is denk ik de reden dat het bij onderstaande persoon steeds terugkomt. Suc6 Als ik liveupdate uit probeer te voeren krijg ik de melding: LU1814; lijst met updates kan niet worden opgehaald, controleer de verbindining en probeer opnieuw. Welnu de verbinding is in orde echter: de online virus-scanner van mijn provider (tiscali) ontdekt het virus: DOS_AGOBOT.HM in het file: WINNT\system32\drivers\etc\hosts. Deze kan niet gerepareerd dus heb ik gekozen voor verwijderen. Hierna kan liveupdate wel uitgevoerd worden. Echter telkens na opnieuw opstarten van de computer blijkt dit file weer geïnfecteerd en moet het weer verwijderd worden om de updates te kunnen ophalen. Overigens blijkt dit virus ook de mogelijkheid om enkele pagina's op de symantec-site te kunnen bekijken te verzieken. Ik vindt het heel vreemd dat ik een product van een concurrent nodig heb om er achter te komen dat een door NAV niet!! geïdentificeerd virus een van de functies van NAV plat legt. Graag hoor ik van u per omgaande een oplossing voor dit probleem.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.