Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Isaserver2000

6 antwoorden
  • Een hele goedemorgen, Ik heb sinds kort een isaserver2000 hier draaien en zag tot me verbazing dat ik enkele intrusion detections had met deze bericht geving erin. " ISA Server detected a well-known port scan attack from Internet Protocol (IP) address 127.0.0.1. A well-known port is any port in the range of 1-2048. For more information about this event, see ISA Server Help. " Kan iemand me hiermee verder helpen wat het betekend en of ik mischien iets eraan kan doen of waar te zien wat het is ?? bij voorbaat dankt,
  • Hmmmmm niemand die iets van isaserver2000 weet? :-?
  • Je moet de mensen vaak wat langer als 5 uur de tijd gunnen om te antwoorden... Deze melding kun je negeren. Het genoemde IP-adres is het zgn. localhost-adres, oftewel een IP-adres om je eigen computer te addresseren, ook als deze niet is aangesloten op een netwerk.
  • Ik weet dat dit het localhost adres is maar is dit het lokale adres van mijn isaserver ? en hoe kan ik deze melding weg krijgen zodat ik deze melding niet meer zie verschijnen.
  • Weet je zeker dat je ISA-server niet besmet is met een virus? Het kan zijn, dat hij zichzelf aanvalt.
  • Nope Weet ik zeker De server is helemaal Clean. wat kan het dan zijn ? en waar kan ik het controleren(specifieker informatie)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.