Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Onverwijderbaar en vindbaar virus!

3 antwoorden
  • Bron: C:\Documents and Settings\Edwin Teuben\Local Settings\Temporary Internet Files\Q3567836.exe Beschrijving: Bestand C:\Documents and Settings\Edwin Teuben\Local Settings\Temporary Internet Files\Q3567836.exe is een Advertentiesoftware bedreiging. Klik voor meer informatie over deze bedreiging: Adware.Iefeats Ik heb dit virus nog op de PC staan. Norton kan em niet verwijderen. Is mislukt,m zegt ie steeds. Ik heb al geprobeerd in de DosPrompt te zoeken, ook niet. En ook in veilige modus kom ik em niet tegen. Is er een andere oplossing?
  • [quote:3bb1cb7272]Ik heb dit virus nog op de PC staan. Norton kan em niet verwijderen. Is mislukt,m zegt ie steeds. Ik heb al geprobeerd in de DosPrompt te zoeken, ook niet. En ook in veilige modus kom ik em niet tegen. [/quote:3bb1cb7272] In de dosprompt gezocht? Wat heb je dan precies gedaan? Misschien is de map verborgen en moet je deze 'zichtbaar' maken. Het commando om in de betreffende map alle bestanden zichtbaar te maken is 'attrib -h *.*'. Misschien lukt het hiermee suc6
  • Download [url=http://www.spywareinfo.com/~merijn/files/CWShredder.exe]CWShredder[/url]. Start het programma, klik op de Fix-knop. Reboot de computer.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.