Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

IE Vensters open bij opstarten.

7 antwoorden
  • Elke keer dat ik mijn PC opstart begin ik met 2 open IE vensters. Ook kreeg ik kort daarna een paar keer een popup van AVG dat ik een Downloader.Small.8.AK trojan had, die AVG niet kon verwijderen. Ik heb enkele spyware programma's erop los gelaten (Spybot, Ad-aware, Housecall) maar nog steeds heb ik elke keer dat ik opstart de 2 vensters open. Ik heb sindsdien niet meer de waarschuwing van AVG gekregen. Iemand enig idee wat ik hieraan kan doen?
  • Heb ook een [url=http://members.home.nl/wouter101/wouter101log]Hijack Log[/url] gemaakt (mocht die helpen)
  • Dit is de boosdoener: C:\WINDOWS\win32exec.exe Start hijackthis en vink de volgende items aan en fix ze: F1 - win.ini: load=C:\WINDOWS\win32exec.exe O4 - HKLM\..\Run: [Microsoft Configuration] C:\WINDOWS\win32exec.exe Voor de rest zie ik niks anders meer verdacht in je log staan. Start daarna je pc op in VEILIGE mode, en verwijder het volgende manueel: C:\WINDOWS\win32exec.exe <==deze file Laat daarna je systeem nog eens scannen door [url=http://www.bitdefender.com/scan/licence.php]bitdefender online[/url] en plaats achteraf hier een nieuw logje.
  • Hier een een nieuwe [url=http://members.home.nl/wouter101/wouterlog2]Log[/url]. Ik heb geen open vensters meer bij opstarten. Hoop dat alles nu weer goed is. Dank je wel voor je hulp. Vriendelijke comunity hier, moet ik onthouden![/url]
  • Ziet er terug goed uit! ;) Ps.. je mag altijd je log hier ook plaatsen hoor ipv op je eigen webspace te zetten. ;)
  • Ach dan krijg je van die reusachtige posts, en het is niet alsof ik mijn webspace ergens anders voor gebruik. Was allang blij dat ik het een keer een beetje nuttig kon gebruiken. :D
  • Aaah, in dat geval... mag je altijd een deel van je webspace ook aan mij geven hoor.. Ik heb die tekort. :D :D Anyway.. goed dat het probleem opgelost is, en nu houden zo. ;)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.