Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

bittorrent en firewall

7 antwoorden
  • ik heb bittorrent geinstalleerd, maar ook al geef ik widnows de opdracht dat deze door de firewall mag, dannog geeft hij geen verbinding. hoe kan ik dit oplossen zonder mijn firewall aan te tasten?
  • Zit je achter een router?
  • ja, zo'n isdn/adsl speedtouch geloof ik
  • Wel handig om dat zeker te weten. :P Bekijk de handleiding eens hoe je poorten moet forwarden. Zorg ervoor dat de poort(en) die gebruikt worden door je bittorrent client doorgestuurd worden naar je interne IP adres. Als je bijvoorbeeld BitTornado of Azureus gebruikt om te downloaden zijn de poorten die gebruikt worden eenvoudig in te stellen.
  • ja, ik zit achter een speedtouch maar heb geen id hoe ik dat allemaal moet instellen. ik heb dat nog nooit gedaan
  • [quote:07788cc1ef="pietervds"]ja, ik zit achter een speedtouch maar heb geen id hoe ik dat allemaal moet instellen. ik heb dat nog nooit gedaan[/quote:07788cc1ef]Je hebt er toch een handleiding bij gekregen?
  • [quote:d12c5b1d13="pietervds"]ja, ik zit achter een speedtouch maar heb geen id hoe ik dat allemaal moet instellen. ik heb dat nog nooit gedaan[/quote:d12c5b1d13] type in de adresbalk http://10.0.0.138/index.htm ga links in het menu en klik op advanced. klik naar NAPT > klik op new inside IP is jouw pc's ip adres, je ip adres kan je zien met ipconfig bij inside en outside port vul je de poort in die je wilt openen bij outside port moet je gewoon 0.0.0.0 invullen herhaal dit met de protocol UDP. klik daarna op aply en links boven met save all vooral save all doen anders houdt ie het niet vast

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.