Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Geen teletekst meer na gebruik Hitman-pro tool iefix.exe

3 antwoorden
  • Mensen, ik woon voor een paar jaartjes op Aruba en gebruik teletekst veel om op de hoogte te blijven van het nieuws uit NL. Nu lukte het de vorige week niet om de foto-upload tool van msn te installeren en las op een forum [url]http://www.hotforum.nl/forum/index.php?go=showsubject&name=ditoalex&id=70566[/url] dat dat zou kunnen komen door het gebruik van hitman pro. Daar stond een tooltje t.w: http://www.hitmanpro.nl/iefix.exe en problemen zouden na het gebruik hiervan opgelost zijn. Klopt, foto-upload installeren geen probleem meer maar nu kunnen we [url]http://teletekst.nos.nl/gif/101-01.html[/url] niet meer benaderen. de volgende foutmelding verschijnt: Forbidden You don't have permission to access pages on this server. iemand enig idee? Bedankt en tropische groeten.
  • Als het probleem echt ontstaan is door het gebruik van Hitma Pro en IEfix.exe van Hitman Pro dan zou je er ook mee naar [url=http://www.antispywareoffensief.nl/forum/forumdisplay.php?f=65]Hitman Pro, officieel supportforum[/url] kunnen gaan, mogelijk is het een regelmatig voorkomend iets en kunnen ze je daar snel helpen. Groeten smeenk
  • Bedankt, na het bezoek aan dat forum heb ik genoeg info gekregen om het een en ander te herstellen. teletekst werkt weer (was active-x probleem(pje) door het uitvoeren van de tool.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.