Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Aardige link voor HijackThis logs

5 antwoorden
  • Misschien trap ik een open deur in bij velen, maar voor mij was het nieuw: Volg deze link eens: http://www.hijackthis.de/ Je kunt hier online je Hijacklog plaatsen, je klikt op analyze, en je krijgt een prachtig mooi overzicht van de resultaten.
  • gebruik eens even de zoekfunctie en kijk dan tussen de resultaten er wordt hier negatief over geantwoord
  • [quote:33e90afbfa="sjouwer"]gebruik eens even de zoekfunctie en kijk dan tussen de resultaten er wordt hier negatief over geantwoord[/quote:33e90afbfa] Kun je even een goede zoekterm voor me geven? Als ik de URL als zoekterm gebruiik, krijg ik duizenden resultaten. Jij weet schijnbaar meer. Overigens was ik de link tegengekomen op Tweakers, en daar leken ze er niet ongelukkig mee.
  • Deze is al vaker aan de orde geweest. Het blijft echter mensenwerk, een hjt log goed te beoordelen. Deze tool ziet gewoon teveel over het hoofd.
  • [quote:abddf1a21a="gerben"]Deze is al vaker aan de orde geweest. Het blijft echter mensenwerk, een hjt log goed te beoordelen. Deze tool ziet gewoon teveel over het hoofd.[/quote:abddf1a21a] Mja, nou ja, OK.... De link werd ook niet gebracht als het ei van Columbus, maar meer als hulpmiddel. Gerben, leuk om te lezen dat er zelfs in de computerwereld nog ruimte is voor mensenwerk! :lol: :lol:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.