Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

ongewenste e-mail ???

3 antwoorden
  • Olá ........@........... , Seu Amigo (a) [color=red:cd1d247b40]Mailadres vewijderd[/color:cd1d247b40] Enviou uma WebCharges do UOLCharges no dia 30/10/2007!. Para a visualização da Animação Utilize: [:: Visualizar UOL Charge de .........@....................... - EqhiWMrUNdfNNyS::] Caso o link não responda, Tente: [:: Visualizar UOL Charge de .........@......................... - EqhiWMrUNdfNNyS_9::] Sinds enige tijd ontvang ik dagelijks tientallen keren dit e-mail, kan iemand dit vertalen of ontvangt iemand van jullie dit ook ??? Volgens mij heeft het te maken met een of ander rekening die ik zou moeten betalen (alhoewel ik totaal mis kan zitten , want zo goed is mijn vertaling denk ik ook niet) :? Er staan ook een paar links bij , maar daar wil ik eigenlijk liever vanaf blijven , dat zijn deze twee: [:: Visualizar UOL Charge de .........@....................... - EqhiWMrUNdfNNyS::] [:: Visualizar UOL Charge de .........@......................... - EqhiWMrUNdfNNyS_9::] Bij de puntjes staat dan mijn emailadres :roll:
  • heb ze ook gehad... wordt veroorzaakt door een virus (die iemand op zun pc heeft)... en die verstuurt ze naar jan en alleman... niks om je zorgen om te maken... gewoon negeren en deleten... :-) let wel ff op... open niet het attachment... dat is het virus... blijkt te gaan om "W32.Imcontactspam" worm... maar goed... tip... kun je bericht niet lezen... sowieso niks mee doen... meteen weg ermee... niet op links klikken etc... ook al is het van bekende... ;-)
  • Ik heb ze voorlopig ook gewoon verwijdert , doe ik meestal met dit soort berichten :P Dus diegene waarvan het e-mailadres in het berichtje staat is diegene waarvan de pc besmet is ???? BTW , het is ook niet echt een bekende :roll:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.