Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Sleutel uit een Hijackthis log

Edouard
4 antwoorden
 • Hi

  Kan iemand, KAPE bv, mij misschien vertellen wat deze sleutel in een logje betekent, ik zie nl dat er steeds wordt geadviseerd om hem te verwijderen.

  [b:31e03c6f3a]R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local [/b:31e03c6f3a]

  Ik zag laatst bij controle dat deze bij mij ook voorkomt.

  Indien dit een verwijzing naar een start pagina kaping is, zal ik hem meteen verwijderen.

  En hoe kom je eraan, ondanks Kaspersky AV ?
 • [quote:4367e81c63="Edouard"][b:4367e81c63]R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local [/b:4367e81c63][/quote:4367e81c63] Niet - per definitie - een probleem, maar wordt vaak gebruikt in samenhang met besmettingen. Zie bvb. hier als voorbeeld : http://www.threatexpert.com
  eport.aspx?md5=2a5922e7f1d03ebfa69b15c40f4114e4. Vandaar dat deze sleutel - bijna standaard - mee opgeruimd wordt.
 • Hi KAPE,

  Zeer bedankt voor je antwoord, ik ga hem gelijk opruimen, niet dat ik een probleem heb, maar je weet maar nooit.
 • ProxyOverride bevat IP-adressen die geen gebruik maken van een proxy. In jouw geval wordt deze gebruikt om proxies te omzeilen voor de locale adressen (waarde <local>).
  Niets mis mee.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.