Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Trojan.dropper.agent

8 antwoorden
  • De G DATA Antivirus van mijn moeder geeft dit bericht in het logboek: Object: [Subject: Your Package N0049794][From: Aimee Oliver Aimee _Oliver@usps.com]=>PackageN___388922_38.zip=>Package_____N____388922_38.doc.exe In archief: C:\Users\Ingrid de Lijser\AppData\Local\Microsoft\Outlook\Outlook.pst Status: Virus gevonden Virus: Trojan.Dropper.Agent.UYG (Engine A) Object: Outlook.pst Pad: C:\Users\Ingrid de Lijser\AppData\Local\Microsoft\Outlook Status: Virus gevonden Virus: Trojan.Dropper.Agent.UYG (Engine A) Wanneer ik na de scan dubbelklik op het virus, krijg ik de opties; in quarantaine plaatsen, virus verwijderen, of bestand verwijderen. Virus verwijderen werkt niet, dan geeft hij een foutmelding. Wanneer ik op in quarantaine plaatsen klik, verschijnt het bestand niet in de quarantaine-lijst en komt het virus gewoon terug bij de volgende keer dat ik naar virussen scan. Malwarebytes Anti-Malware zegt echter dat er niks aan de hand is en detecteert geen virussen, is het misschien gewoon een fout van G DATA? Hopelijk heeft iemand een oplossing! Alvast bedankt!
  • heb je hier wat aan: http://nl.pcthreat.com/parasitebyid-5913nl.html ?
  • Het enige jammere aan dat programmaatje is dat je moet betalen om de Trojan te verwijderen, is er geen gratis alternatief?
  • McAfee Siteadvisor geeft rood alarm bij de site van pcthreat. Waarschijnlijk kom je daar van de regen in de drup. Probeer een scan met een geupdate MBAM en A-Squared in de Veilige modus, zodat virusprogs niet kunnen opstarten en de goede werking van anti-virusprogs kunnen frustreren.
  • Misschien heb je hier wat aan. Succes. http://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=en&u=http://forum.kaspersky.com/lofiversion/index.php/t58329.html&ei=tc_mS_LKIpiangPhlqgi&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCYQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dremoval%2Btools%2BTrojan.Dropper.Agent.UYG%26hl%3Dnl
  • http://www.idealsoftware.nl/MBAM/ Updaten en scannen daarna log posten bij beveiliging. :roll: http://free.antivirus.com/hijackthis/ Log maken en posten een expert daarin kan je dan verder helpen.
  • Outlook openen en de e-mail met onderwerp 'Your Package N0049794" handmatig verwijderen.
  • Hartstikke bedankt allemaal ;) Ik ben maar begonnen met het simpelste antwoord: Het mailtje verwijderen. Volgens mij is het gelukt, want G DATA geeft nu geen melding meer van een virus. Betekent dit dat het virus niet actief is geweest omdat ik de bijlage nooit heb geopend, (Een bijlage in de vorm van .doc.exe) en dat het pas spyware enzo zou binnen slepen als ik het geopend zou hebben? Groet, Florian

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.